top of page
Agenda

El ballarí Magí Serra i el músic Arnau Obiols, acompanyats del creador audiovisual Pepe Camps, s'uneixen per fer una transhumància. Una caminada artística per tal de viure de primera mà diferents expressions i maneres de fer de la gent que habita i viu en un lloc. 

Durant el recorregut es generen punts de trobada amb el públic, petites improvisacións en el recorregut on obrir l’experiència.  La caminada també genera trobades amb persones rellevants en els àmbits de l'art i la natura, per tal d’ampliar la mirada que tenim del nostre entorn existencial i oferir un espai de reflexió. Durant tot el recorregut és va generant material gràfic amb l’objectiu de disposar d’un record físic de l’experiència.

Les limitacions de temps, d'equipatge i de recursos tècnics són factors determinats per a modelar el resultat de la caminada, en què la vivència, la improvisació i la mirada poètica destaquen per sobre de l’eficiència o d’assolir uns objectius.

Espectacle en gira

Sinopsi - TH
LOW_BROTS_TXUS%20GARCIA_IMG_5276_edited.

Brots Transhumans - Fira Mediterrània de Manresa

Octubre 2020

Creació

Ballarí

Música

Vídeo

Producció 

Coproducció 

Convidats

Magí Serra, Arnau Obiols, Pepe Camps

Magí Serra

Arnau Obiols

Pepe Camps

   Equip Brots Transhumants

Fira Mediterrània de Manresa

 

Fira Mediterrània de Manresa

Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura

Institut Català de les Empreses Culturals

Servei de Desenvolupament Empresarial

Martí Boada | Científic ambiental

Carme Pigem | Arquitecta

Eloïsa Matheu | Biòloga

Ada Vilaró | Performer

Perejaume | Escriptor

Crèdits - TH
LOW_BROTS_TXUS%20GARCIA_IMG_5320_edited.

Pepe Camps Farran

Artista, fotògraf i documentalista

Format a Lleida, ha treballat en diversos projectes audiovisuals relacionats amb el món dels pastors i l’entorn rural com “Pastors de la Vall d’Àssua" (Departament de Medi ambient), “Sóc jove i vull ser pagès” (Escola de Pastors de Catalunya) i “Mesures de prevenció de danys de l’ós bru al sector primari” dins el programa PirosLIFE (Departament de Territori i Sostenibilitat). Alhora ha fet diversos documentals vinculats amb el foment de la producció local.

 

En la seva faceta com a artista i fotògraf, ha guanyat el premi “MostFestival” 2017 amb el vídeo promocional “Habitació, 16”. Ha exposat el seu treball fotogràfic i de vídeo art en diferents espais i fires, destacant la Jääl Photo Fair, la RoomArtFair a Madrid i l’ArtFoto BCN.

 

Actualment està treballant en el documental “El No a l’Os, crònica d’un conflicte” conjuntament amb l’Artista Pallaresa Vanesa Freixa.

Captura de Pantalla 2021-02-01 a les 11.

Arnau Obiols

Músic

És un músic pirinenc especialitzat en la bateria i la percussió, que canta i té una visió utilitària dels altres instruments que toca.

Publica tres discos al seu nom: "Projecte Pirene" (Aladid Records, 2013), "Libèrrim" (Aladid Records, 2015) i "Tost" (Microscopi, 2019). 

 

Participa en una gran diversitat de projectes musicals o en relació amb d'altres disciplines artístiques com la dansa, la poesia, l'escultura, l'audiovisual o la performance.
La Natura, el territori i la improvisació són una constant en la seva obra que va des de l'arrel fins a la creació lliure.

 

Arnau Obiols és un artista arrelat de mirada oberta i sonada lliure.

LOW_BROTS_TXUS%20GARCIA_IMG_5320_edited.

Magí Serra

Intèrpret i creador de dansa

És un intèrpret i creador amb seu a Barcelona. Format en dansa contempo-rània a AREA i SEAD.

Els seus treballs orbiten al voltant de conceptes com fragilitat, detall, suport, risc i catarsi, dins una recerca de moviment sobre el partnerning, el ritme i la tradició.

 

Les seves creacions s'han estrenat en festivals com la Fira Mediterrània de Manresa, el Sismògraf, la Fira de Tàrrega o la Caldera. Actualment està en gira amb el duet de carrer "COSSOC", juntament amb la ballarina Anamaria Klanjscek i el projecte "Brots transhumants" amb l’Arnau Obiols.

 

És un performer versàtil que ha treballat amb alguns dels coreògrafs més actius de l'escena catalana actual com; Roberto Olivan, GN / MC, Roser López o Lali Ayguade, espectacles amb els que ha girat nacional i Internacionalment.

Sobre nosaltres
Material G. - TH

Fotografies de 

Txus Garcia

bottom of page